شروع ثبت نام کارگاه آموزشی آشپزی ایتالیایی

 کارگاه آموزشی آشپزی ایتالیایی

  • شناخت ادویه ها و چاشنی ها
  • معرفی عادات غذایی مردم ایتالیا
  • چگونگی بکار گیری چاشنی ها در فرهنگ غذایی این کشور
  • آموزش چهار سس اصلی در غذاهای ایتالیایی

منو ایتالیایی

سالاد سزار، سالاد کاپرس، سالاد پانزانلا، سالاد کارسیوفی

مبانی تهیه پاستا و سسهای آن

پنه آلفردو ، اسپاگتی پوتانسکا ، راویولی با پنیر، کانلونی، تالیاتلی بولونز

مبانی تهیه پیتزا و خمیر آن

پیتزا مارگاریتا، پیتزا پپرونی، پیتزا کالزونه

بروسکتا، سوپ مینسترونه، ماهی مولت باسس پستو ، کالاماری سوخاری، سالتیمبوکا، پاپاردلی با راگو، چیکن کاچیاتوره، چیکن پارمزان، پنینی

 

مدرس: آقای علی تبارکی

مدت دوره : ۱۶ ساعت

پنج شنبه   ۹۶/۰۵/۱۹ و جمعه ۹۶/۰۵/۲۰

ساعت : ۹ الی ۱۷

جهت ثبت نام با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید
۰۲۱۲۸۱۵۱۱۶۴-۵
۰۲۱۲۸۱۵۱۲۵۱-۳

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *