شرکت آموزش گردشگران بنیاد برگزار می کند

  • آشپزی ملل

  • آشپزی ایرانی

  • آشپزی فرانسوی

  • آشپزی ایتالیایی

  • آشپزی مدیترانه ای

  • آشپزی چینی

  •  سوسیر ( انواع سس های سرد و گرم با رسپی های استاندارد)

  •  ادویه شناسی (ترکیب ادویه)

  • ترمینولوژی (مبانی تخصصی شناخت اصطلاحات و واژگان آشپزی)

  • فست فود

  • غذاهای دریایی

  • کباب ایرانی

  • پلوهای مجلسی

  • خورش های اصیل ایرانی

  • صبحانه ملل

  • بوفه نهار و شام

  • استیک

  • کباب ملل

  • فینگر فود

  • سوپ 

  • سالاد

 

  • همراه با ارائه مدرک قابل ترجمه و مورد تایید وزارت امور خارجه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *