کارگاه تخصصی آموزش فست فود

کارگاه تخصصی و حرفه ای فست فود
قسمت اول
پاستا و پیتزا

مدرس : استاد کامیار شمس

دوشنبه و سه شنبه 
17 و 18 اردیبهشت 97

 

پیتزا

اصول تهیه ۲ نوع خمیر پیتزا
اصول تهیه ۲ نوع سُس کف پیتزا
اصول تهیه ۲ نوع سُس سِرو پیتزا
اصول تهیه ۴ نوع پیتزا با پروتئین هایی نظیر :

  • گوشت رُست شده راسته گوساله
  • گوشت مرینید شده فیله گوساله
  •  میت بال سوئدی تهیه شده از گوشت گوساله
  • سینه مرغ رُست شده

    پاستا

    اصول پایه ای تهیه پاستای خانگی

    اصول تهیه ۲ نوع سُس پِستو از شمال و جنوب ایتالیا

    اصول تهیه ۲ نوع سُس کِرِم ویژه پخت انواع اسپاگتی

    اصول تهیه ۴ نوع مرینید از پروتئین های مختلف جهت پاستا

  • فیله گوساله
  • فیله مرغ
  • میگو
  • ماهی
 با کارشناسان ما تماس بگیرید
28151164-5

28151251-3

 

فست فود – آموزش فست فود – پاستا – پیتزا – آموزش پیتزا – آموزش پاستا – پیتزا ایتالیایی- خمیر پیتزا – پیتزا آمریکایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *