تقویم آموزشی پاییز ۹۷

عنوان دوره مدت دوره (ساعت) تاریخ شروع دوره روز/ ساعت شهریه (ریال
مدیریت آشپزخانه ۱۰ ۹۷/۰۷/۰۷

۹۷/۰۹/۲۵

شنبه – یکشنبه/  ۱۵- ۱۰

یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۱۰

۷.۰۰۰.۰۰۰
مدیریت تخصصی هتل ۹۰ ۹۷/۰۷/۱۳

۹۷/۰۹/۱۶

جمعه/ ۱۵- ۹

۸.۵۰۰.۰۰۰
سالاد و سس ۶ ۹۷/۰۷/۱۲

۹۷/۰۷/۱۹

پنج شنبه/ ۱۵- ۹ ۵.۰۰۰.۰۰۰
مدیریت رستوان ۴۰ ۹۷/۰۷/۱۵

۹۷/۰۸/۲۷

یکشنبه – دوشنبه/ ۱۸-۱۴

یکشنبه – دوشنبه/ ۱۸-۱۴

۱۲.۰۰۰.۰۰۰
غذا و طبایع انسانی(مزاج) ۸ ۹۷/۰۷/۱۵

۹۷/۰۸/۰۶

یکشنبه – دوشنبه/ ۱۴-۱۰

یکشنبه – دوشنبه/ ۱۴-۱۰

۳.۰۰۰.۰۰۰
استیک ۱۲ ۹۷/۰۷/۱۵ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۸.۰۰۰.۰۰۰
سوشی ۱۲ ۹۷/۰۷/۲۲ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۸.۰۰۰.۰۰۰
پلو و خورش اصیل ایرانی ۱۲ ۹۷/۰۷/۲۹ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۸.۰۰۰.۰۰۰
آشپزی ملل ۱ ۶۰ ۹۷/۰۷/۰۸

۹۷/۰۷/۲۶

یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹

پنج شنبه-جمعه/ ۱۵- ۹

۳۷.۵۰۰.۰۰۰
آشپزی ملل ۲ ۶۶ ۹۷/۰۷/۱۳ پنج شنبه-جمعه/ ۱۵- ۹ ۳۹.۰۰۰.۰۰۰
غذاهای تایلندی ۱۲ ۹۷/۰۸/۱۳ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۶.۰۰۰.۰۰۰
سوسیر (سرد و گرم) ۱۲ ۹۷/۰۸/۲۰ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۳.۰۰۰.۰۰۰
ادویه شناسی ۶ ۹۷/۰۸/۲۷ یکشنبه/ ۱۵- ۹ ۴.۰۰۰.۰۰۰
ساندویچ ملل ۶ ۹۷/۰۸/۲۸ دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۶.۰۰۰.۰۰۰
غذاهای کافه ای ۱۲ ۹۷/۰۹/۱۱ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۸.۰۰۰.۰۰۰
مدیریت عمومی هتل ۱۰۰ ۹۷/۰۹/۰۳ پنج شنبه-جمعه/ ۱۶-۸
۷.۰۰۰.۰۰۰
صبحانه هتل ۵ ستاره ۱۲ ۹۷/۰۹/۱۸ یکشنبه – دوشنبه/ ۱۵- ۹ ۴.۰۰۰.۰۰۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *