تقویم آموزشی بهار ۱۳۹۷

 

ردیف
نام دوره
تاریخ شروع
 روزهای برگزاری
مدت (ساعت)
مدرس
شهریه (ریال)

۱

فست فود 1
“پیتزا و پاستا”
۹۷/۰۲/۱۷
دو شنبه
سه شنبه
۱۶
کامیار شمس
۶.۵۰۰.۰۰۰

۲

فست فود 2
“برگر و سوخاری”
۹۷/۰۲/۱۹
چهار شنبه
پنج شنبه
۱۶
کامیار شمس
۶.۵۰۰.۰۰۰

۳

سفره ویژه ماه رمضان
۹۷/۰۲/۲۳
یکشنبه
دو شنبه
۱۶
کامیار شمس
۶.۵۰۰.۰۰۰

۴

مدیریت رستوران
پیش ثبت نام
یکشنبه الی سه شنبه
۴۰
بهاگیر
زگلکی
مصلحی
روز بهانی
۱۲.۰۰۰.۰۰۰

۵

کاست کنترل
پیش ثبت نام
یکشنبه الی سه شنبه
۲۴
بهاگیر
۶.۰۰۰.۰۰۰

۶

میزبانی و پذیرایی
پیش ثبت نام
– 
۲۴
زگلکی
۴.۵۰۰.۰۰۰

۷

آشپزی ملل
۹۷/۰۳/۳۱
 –
۶۰
تبارکی
شمس
بهرامی
شرفی
۲۹.۶۵۰.۰۰۰

۸

مدیریت هتلداری
(TAFE استرالیا)
در حال برگزاری
پنج شنبه
۸۰
– 
۱۸.۰۰۰.۰۰۰


هزینه مواد اولیه بر عهده شرکت آموزش می باشد.

به کلیه فراگیران گواهینامه مهارتی معتبر و قابل ترجمه اهدا می گردد.

تلفن تماس و رزرو:

28151164-5 و 3-28151251

دومین مرحله نشست‌های هم‌اندیشی مدیران ارشد گروه هتل‌های پارسیان با مدیران هتل‌های مشهد

در راستای اعتلای صنعت میهمان نوازی و به منظور تبادل نظر و به اشتراک گذاری تجربیات موفق بین هتل های کشور، شرکت آموزش گردشگران بنیاد اقدام به برگزاری دومین مرحله از نشست های هم اندیشی میان مدیران ارشد شرکت هتل های بین المللی پارسیان و مدیران هتل های قصر طلایی، مجلل درویشی و الماس ۲ مشهد نمود.

 

ورک شاپ تخصصی برگر و سوخاری

کارگاه تخصصی و حرفه ای فست فود

یه ورک شاپ هیجان انگیز دیگه

قسمت دوم
برگر و سوخاری

مدرس استاد کامیار شمس

یکشنبه و دو شنبه 
23 و 24 اردیبهشت 97

اصول تهیه مرغ سوخاری آمریکایی
اصول تهیه مرغ کریسپی آمریکایی ” تند و نرمال”
اصول تهیه ماهی سوخاری
اصول تهیه میگو سوخاری
اصول تهیه قارچ و پنیر سوخاری
اصول تهیه سُس های ویژه سِرو غذاهای سوخاری

 

 

اصول تهیه ۲ نوع برگر پایه از اروپا
اصول تهیه ۲ نوع برگر پایه از آمریکا
اصول تهیه چند تاپینگ گرم ویژه انواع برگر
اصول تهیه تاپینگ های مناسب جهت انواع برگر
اصول تهیه ۲ نوع سُس پنیر مُذاب ویژه برگر
اصول تهیه ۲ نوع سُس ویژه سِرو انواع برگر

 

 با کارشناسان ما تماس بگیرید
28151164-5

28151251-3

گران‌ترین همبرگر جهان

آیا میدانید که…
در سال ۲۰۱۴ در برخی اخبار اعلام شد رستوران ” هونکی تونک ” در لندن، گرانترین برگر جهان را به مشتریان خود عرضه می‌کند که در آن از زعفران و خاویار ایرانی استفاده شده است.

کارگاه تخصصی آموزش فست فود

کارگاه تخصصی و حرفه ای فست فود
قسمت اول
پاستا و پیتزا

مدرس : استاد کامیار شمس

دوشنبه و سه شنبه 
17 و 18 اردیبهشت 97

 

پیتزا

اصول تهیه ۲ نوع خمیر پیتزا
اصول تهیه ۲ نوع سُس کف پیتزا
اصول تهیه ۲ نوع سُس سِرو پیتزا
اصول تهیه ۴ نوع پیتزا با پروتئین هایی نظیر :

  • گوشت رُست شده راسته گوساله
  • گوشت مرینید شده فیله گوساله
  •  میت بال سوئدی تهیه شده از گوشت گوساله
  • سینه مرغ رُست شده

    پاستا

    اصول پایه ای تهیه پاستای خانگی

    اصول تهیه ۲ نوع سُس پِستو از شمال و جنوب ایتالیا

    اصول تهیه ۲ نوع سُس کِرِم ویژه پخت انواع اسپاگتی

    اصول تهیه ۴ نوع مرینید از پروتئین های مختلف جهت پاستا

  • فیله گوساله
  • فیله مرغ
  • میگو
  • ماهی
 با کارشناسان ما تماس بگیرید
28151164-5

28151251-3

 

فست فود – آموزش فست فود – پاستا – پیتزا – آموزش پیتزا – آموزش پاستا – پیتزا ایتالیایی- خمیر پیتزا – پیتزا آمریکایی

شروع ثبت نام دوره مدیریت عمومی هتل با اعطای مدرک سازمان میراث فرهنگی

 

برگزاری دوره مدیریت عمومی هتل با اعطای مدرک سازمان میراث فرهنگی

 

 

مدت دوره 174 ساعت
با کادر مجرب اساتید هتلداری
همراه با 50 ساعت کارورزی در هتل های پارسیان بنیاد
روزهای برگزاری : پنج شنبه ها

 

 

  • شروع دوره : فروردین 97
  • تلفن جهت ثبت نام 28151155 و 28151164

 

مدیریت – عمومی – هتلداری – میراث – میراث فرهنگی – مدرک رسمی – دانشگاه بنیاد – شرکت آموزش – گرشگران بنیاد – بنیاد مستضعفان – مدیریت هتلداری

شهادت بانوی دو عالم، امّ ابیها حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها بر عموم مسلمانان تسلیت باد.